Lähipäevil kulgeb ilm 15 miinuskraadist kaheksa plusskraadini

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külm ilm.
Külm ilm. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui veel laupäeva öösel on paiguti oodata koguni 15 külmakraadi, siis pühapäeval on juba valdavalt plusskraadid ning uue nädala algus toob koguni kaheksa soojakraadi, prognoosib ilmateenistus.

Laupäeva öösel pilvisus tiheneb. Vastu hommikut sajab mitmel pool lund ja lörtsi. Edela- ja läänetuul tugevneb, puhudes 6–12, saartel ja rannikul puhanguti 17–20 m/s. Öö hakul on külma 8–13, kohati 15 kraadi, rannikul paiguti kuni 3 kraad. Hommikuks õhutemperatuur tõuseb. Päeval on pilves selgimistega ilm. Ennelõunal sajab mitmel pool lörtsi ja lund, pärastlõunal sadu lakkab. Puhub edela- ja läänetuul 5–12, saartel ja rannikul puhanguti 15–18 m/s, õhtul tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on vahemikus –1 kuni +2 kraadi.

Pühapäeva öösel on muutliku pilvisusega sajuta ilm. Puhub edela- ja läänetuul 3–9 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus –3 kuni +2 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega sajuta ilm. Puhub lääne- ja loodetuul 4–10, põhjarannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 2–7 kraadi.

Esmaspäeva öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub lääne- ja loodetuul 5–12, rannikul puhanguti 15–17 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus –2 kuni +2 kraad. Päeval on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub lääne- ja loodetuul 5–12, rannikul puhanguti 15–17 m/s, pärastlõunal tuul nõrgeneb ja puhub 3–9 m/s. Sooja tuleb 2–8 kraadi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles