Teivashüppeneiu siirdub koondisega Valgevenesse

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marleen Mülla esindab Eesti koondist kuni 20-aastastele atleetidele mõeldud rahvusvahelistel kergejõustikuvõistlustel Valgevenes teivashüppes.
Marleen Mülla esindab Eesti koondist kuni 20-aastastele atleetidele mõeldud rahvusvahelistel kergejõustikuvõistlustel Valgevenes teivashüppes. Foto: Tairo Lutter

Esmaspäeval ja teisipäeval toimuvad Valgevene pealinnas Minskis rahvusvahelised kergejõustikuvõistlused, kus Eesti kuni 20-aastaste koondise koosseisus võistleb ka Rakvere KJK ViKe teivashüppaja Marleen Mülla.

Möödunud aastal saavutas Eesti koondis vähendatud koosseisuga võisteldes samal jõuproovil seitsmenda koha. Tänavu minnakse välja täiskoosseisus: kokku kuulub koondisse 23 atleeti, kelle hulgas on ka 17-aastane Mülla.

Mitmete rahvusvaheliste võistluste kogemusega rakverlanna isiklik teivashüpperekord on kolm meetrit ja 95 sentimeetrit, eelmisel aastal kujunes naiste võidutulemuseks Minskis neli meetrit ja seitse sentimeetrit.

Lisaks Eestile ja korraldajale Valgevenele osalevad Aserbaidžaani, Läti, Leedu, Iisraeli, Türgi, Ukraina, Hispaania, Prantsusmaa ja Kasahstani koondis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles