Vana Baskini Teater naerutab Haljalas

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ene Järvist näeb Haljala rahvamaja laval etenduses "On alles perekond!".
Ene Järvist näeb Haljala rahvamaja laval etenduses "On alles perekond!". Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kolmapäeval, 27. veebruaril kell 19 saab Haljala rahvamajas näha Vana Baskini Teatri lavastust “On alles perekond!”. Francis Joffo koomiline melodraama on võitnud tuhandete prantslaste südamed.

Sotsiaalselt tundlik tekst on läbi põimunud huumori ja inimliku soojusega. Näidend pakub mõlemale sugupoolele vanusest hoolimata äratundmist ning naeru ja pisaraid. See on koomiline käsitlus meeste ja naiste vahelistest suhetest, kus armastus ja armukadedus ei tunne vanusepiire ning haaravad keda tahes, olenemata sellest, kas ollakse kahekümnesed või kaheksakümnesed. See on lugu, mis paneb meid naerma meie endi üle, näidates, kuidas me armastame, tülitseme ja naerame.

Näidendi tegevuspaik on Eesti. Näeme, kuidas Tsoorust ootamatult Tallinnasse saabunud 85-aastane papa hakkab lahendama tütre, tütretütre ja tütretütretütre peretülisid. Tal on kindel vahend, mis toimib alati. Lavastaja on Eero Spriit. Mängivad Ene Järvis, Raivo Rüütel, Ivo Eensalu, Karin Tammaru Endla teatrist ja teised. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles