Kiluvõileivad maitsesid Vaos pagulastele hästi

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eltladji Diagne Senegalist on lõbus tegelane ning Eesti toidud, eriti kiluvõileib, maitsesid talle hästi. Enda elukutseks ütles ta elektrik ning eesti keelgi on talle natuke külge jäänud: “Tere”, “Aafrika”, “atehhh”.
Eltladji Diagne Senegalist on lõbus tegelane ning Eesti toidud, eriti kiluvõileib, maitsesid talle hästi. Enda elukutseks ütles ta elektrik ning eesti keelgi on talle natuke külge jäänud: “Tere”, “Aafrika”, “atehhh”. Foto: Vladislav Musakko

Eesti roheline talv on veel enam-vähem, aga see valge ei kõlba kuskile, räägitakse varjupaigataotlejate majutuskeskuses Vaos. Virumaa Teataja käis seal riigi aastapäeva puhul kiluvõileibade, kama ja šokolaadiga külas.

Tegelased

Virumaa Teataja sai varjupaigataotlejate majutuskeskuses Vaos jutule alljärgnevate mitteanonüümsete tegelastega. Nende nimede õigekirja, kodumaa ja muude faktide täpsuse eest ei saa me kahjuks vastutust võtta, sest meil puudub pädevus seda kontrollida.

  • Eltladji Diagne Senegalist
  • Muhammed Kelil Etioopiast (Siinkirjutaja märkmikus leidub temakäeline tekst: “Form Ethioptoin. live-VAO.”)
  • Behnam Balchtiari (vist) Iraanist
  • Väike tüdruk Gulistan Süüriast
  • Tema sõbranna Nini Gruusiast
  • Ja veel mõned, kes ei soostunud oma nime ütlema

Kokkulepe oli selline, et pääseme oma kaamerate-mikrofonide ning söögikraamiga majja, aga pildi peale jäävad ja sõna võtavad vaid need, kes ise tahavad. Miks nii, sellest loe lisaloost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles