Jyrki Arisalo: eestlane tahaks oma kartulid ise ära süüa

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soomlane Jyrki Arisalo tunnistab, et Eestis on hea elada. Eelkõige meeldivad talle siinsed inimesed ja ettevõtjasõbralik majandus.
Soomlane Jyrki Arisalo tunnistab, et Eestis on hea elada. Eelkõige meeldivad talle siinsed inimesed ja ettevõtjasõbralik majandus. Foto: Meelis Meilbaum

Üle poole oma senisest elust ehk veerand sajandit Eestis elanud, siin pere loonud ja töötav Jyrki Arisalo ütleb, et kogu riik on selle aja jooksul meeletult arenenud. Kui küsida, mis talle siin meelehärmi valmistab, siis osutab Tapal elav soomlane väikese mõttepausi järel üksnes liiga muutlikule talveilmale.

Programmeerija haridusega 49-aastane soomlane ütleb, et tänasel päeval ei vahetaks ta mitte mingil juhul elukohta ega üritaks hakata tegelema näiteks ettevõtlusega Soomes. Viimast põhjusel, et Eestis valitseb tema hinnangul väga hea ettevõtluskliima.

Mis on Eestis viimase veerandsaja aasta jooksul teie pilgu läbi kõige rohkem muutunud?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles