Tapa vald tunnustas aasta tegijaid

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapa vallavalitsus korraldas vabariigi aastapäeva tänuürituse koos kontsert-aktusega reedel Tamsalu kultuurimajas.
Tapa vallavalitsus korraldas vabariigi aastapäeva tänuürituse koos kontsert-aktusega reedel Tamsalu kultuurimajas. Foto: Tapa vald

Sarnaselt mitme teise Lääne-Viru omavalitsusega tänas vabariigi aastapäeva eel oma tublisid Tapa vald, kelle korraldatud kontsert-aktus toimus reedel Tamsalu kultuurimajas.

Mõistagi tunnustati pidulikul üritusel valla silmapaistvamaid tegijaid ja anti lisaks tänukirju tublimatele. Tiitel "Aasta tegu" anti välja kokku neljas kategoorias: kultuur ja sport, haridus- ja noorsootöö, sotsiaal- ja tervishoid ning ettevõtlus ja vabatahtlik töö.

Kultuuri- ja spordivaldkonnas said tunnustuse maadleja Marta Pajula ja Tamsalu kultuurimaja lauluklassi õpetaja Kadri Kask. Haridus- ja noorsootöö kategoorias pärjati Tapa vene põhikooli kollektiivi ning Lehtse kooli vilistlast Katri Lehtsalu.

Aasta teoks sotsiaal- ja tervishoiu valdkonnas oli AS-i Viru Haigla esmatasandi tervisekeskuse avamine ning tegijaks ettevõtlus- ja vabatahtliku töö valdkonnas endine Virumaa Teataja ajakirjanik Eva Klaas, kelle puhul väärtustati tema tegevust piirkonna igapäevaelu järjepideval kajastamisel.

Peoõhtu külalistele esinesid Tapa valla tantsukollektiivid ja Kadri Kase lauluklassi ansambel. Vaadata sai fotonäitust "Kaunis koduvald", kuhu olid koondatud kohaliku fotograafi Tiiu Heinsoo jäädvustused Tapa valla kaunitest paikadest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles