Pandivere ralli üldvõit rändas pealinna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

1998. aastal Paldiskis toimunud rallikrossil oma autosportlase karjääri alustanud tallinlane Lauri Kotkas lõpetas sel laupäeval sõidetud Pandivere rahvaralli absoluutvõitjana.

23. veebruari õhtul finišeerisid rahvaralli Pandivere Talv võitjaina Lauri Kotkas ja Karl Koort (Mitsubishi Lancer Evo 9). 15,7 sekundiga edestasid nad teise tulemuse kirja saanud võistluspaari Martin Vaga – Joosep Ausmees (Mitsubishi Lancer Evo 8), kes said 20-sekundilise karistuse, kui hilinesid ajavõtukontrolli kaks minutit. "Konkurents oli tihe! Martinil oli probleem ja ta sai trahvi, siis läks natukene lihtsamaks," lausus Kotkas. "Aga kuidas võit tuli? Sõitsime stabiilselt, tegime oma sõitu. Tingimused olid siiski tohutult keerulised. Kui ühes kurvis autol oli pidamist, siis järgmises ei pruukinud seda enam olla. Kus oli näha, et saab vajutada, seal võtsime riske."

32-aastane ralli võitja ei ole võistluse korraldustiimi liikme Andri Sirbi sõnul sugugi mees metsast, vaid juba läinud aastal kiiret sõitu teinud autosportlane.

Rohkem tulemusi näeb SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles