Rakvere korvpallipoisid särasid pealinna tiimis Euroopa noortesarja mängudel

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Kalev/BC Tallinn U20 meeskond võõrustas EYBL U20 III etappi, kus teeniti nelja võidu ja ühe kaotusega teine koht. Tallinna turniiri parimaks mängijaks nimetati Kiur Thomas Vehmanen (nr 4), Hendry Engelbrecht (rohelises) valiti staaride viisikusse. Meie maakonnast mängisid ka Erki Kuhi (nr 10) ning Marcus Merimaa (nr 2).
Tallinna Kalev/BC Tallinn U20 meeskond võõrustas EYBL U20 III etappi, kus teeniti nelja võidu ja ühe kaotusega teine koht. Tallinna turniiri parimaks mängijaks nimetati Kiur Thomas Vehmanen (nr 4), Hendry Engelbrecht (rohelises) valiti staaride viisikusse. Meie maakonnast mängisid ka Erki Kuhi (nr 10) ning Marcus Merimaa (nr 2). Foto: Erakogu

Korvpallimeeskond Tallinna Kalev / BC Tallinn U20 võõrustas nädalavahetusel Euroopa noorteliiga EYBL U20 kolmandat etappi, kus Lääne-Virumaa noormeeste toel teeniti nelja võidu ja ühe kaotusega teine koht.

Tallinna turniiri parimaks mängijaks nimetati rakverlane Kiur Thomas Vehmanen. Teinegi Virumaalt pärit mängumees Hendry Engelbrecht valiti staaride viisikusse.

Treener Aivo Erkmaa käe all mängivad meie maakonnast veel Erki Kuhi ja Marcus Merimaa.

Põhiturniiril saavutas tiim 14 võidu ja ühe kaotusega esikoha ning pääses kõige kirkama medali nimel võitlema finaalturniirile. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles