Teele rajatud uhke vigur laguneb

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnavalitsuse ette ehitatud künnis laguneb.
Linnavalitsuse ette ehitatud künnis laguneb. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere linnavalitsuse ees olev plaatidest teekünnis on lagunenud ja autojuhtidel tuleb selle ületamisel omajagu manööverdada. Rakvere abilinnapea Neeme-Jaak Paap rääkis, et ehitaja teeb künnise garantii korras korda.

Paap nentis, et probleemide põhjuseks on ilmselt tehnoloogiline möödalask – plaadid on paigaldatud liivapadjale, mitte betoonile. “Juhtisin sellele tähelepanu juba ehitustööde ajal,” sõnas abilinnapea.

Toona aga viidati, et projekt betooni ette ei näe. Nüüd tahab ehitaja kaasata sõltumatu eksperdi, et teha kindlaks, kas viga on projektis või kusagil mujal.

Abilinnapea lausus, et kui tegu on projekteerimisveaga, lasub osa vastutust ka linnal ja siis tuleb ehitajaga läbirääkimistesse asuda, et mõlemat poolt rahuldavale kokkuleppele jõuda. “Kui mina siia majja tulin, olid tunnid juba alanud,” ütles Paap, viidates tõigale, et künnise ehitamise projekt oli valminud juba enne tema ametisse asumist.

Neeme-Jaak Paap lisas, et õnneks on künnise ehitaja seni linna soovidesse mõistvalt suhtunud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles