Eesti Lihatööstuse hukk paistab vältimatu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Lihatööstuse Vastse-Kuuste tootmisüksuse juures valitses eile vaikus. Mõned ametnikud olid autode põhjal otsustades tööl, kuid ajakirjanikega nad suhelda ei soovinud.
Eesti Lihatööstuse Vastse-Kuuste tootmisüksuse juures valitses eile vaikus. Mõned ametnikud olid autode põhjal otsustades tööl, kuid ajakirjanikega nad suhelda ei soovinud. Foto: 2 x Siim Saavik

Ühistu Eesti Lihatööstus, mille omanikeringis on mitu Lääne-Viru seakasvatajat, sulges eelmise nädala lõpus oma Vastse-Kuustes tegutsenud poe ja ka ettevõtte muu tegevus on ilmselt seiskunud.

Kohtuistung, kus võibolla kuulutatakse välja Eesti Lihatööstuse pankrot, määratakse pankrotitoimkond ja -haldur, on 5. märtsil.

“Kiirelt arenevas kapitalismis on vaja kiiresti rikkaks saada,” lausus Eesti Lihatööstuse nõukogu liige Urmas Laht irooniliselt. “Olen uskunud ühistulise tegevuse võimalikkusse, aga kahjuks ei vedanud see välja.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles