Maakonna sudokumeistriteks krooniti Eerik Lumiste ja Kadri Kuusik

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esiplaanil parim naine Kadri Kuusik ja parim mees Eerik Lumiste.
Esiplaanil parim naine Kadri Kuusik ja parim mees Eerik Lumiste. Foto: Jaanus Laidna

Laupäeval Porkuni rahvamajas peetud Lääne-Virumaa meistrivõistlustel sudokude lahendamises läks Eerik Lumistel 13 sudoku õigesti lahendamiseks aega 38 minutit ja 55 sekundit ning sellega pälvis ta maakonna meistri tiitli.

46 minutit ja 14 sekundit kulus mõistatuste lahendamiseks parimal naisel Kadri Kuusikul. Parim seenior Mati Allas sai ülesandega hakkama 52 minuti ning kuue sekundiga. Nii õrnema soo kui ka seenioride arvestuses teise koha pälvinud Laine Vipperi lõpuajaks märgiti 1.00.17.

13 võistleja konkurentsis teised osalejad kõiki sudokusid õigesti ei lahendanud. Nii meeste kui ka seenioride seas mahtus pjedestaalile veel Aivo Anton. Naiste arvestuses pälvis kolmanda koha Kairi Ojasoo.

“Head tulemused saadaksegi karmides oludes,” ütles avamisel Tarmo Kesküll, võõrustaja Porkuni MTÜ poolt – ruum oli kütteavarii tõttu kaunis jahe.

Veneveres hästi esinenud Kaie Gutmann maakonna meistrivõistlustel ei osalenud. Tema oli endale koha riigi meistrivõistlustele juba taganud. Seenioridest teenis koha Eesti meistrivõistlustele Mati Allas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles