Vutimehi ootab tugev konkurents

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere jalgpalliklubi Tarvas tuleva hooaja eesmärk on esiliiga A-sse püsima jääda. Tarva vormis jätkab vastaste värava pommitamist Mario Kuokkanen (palliga).
Rakvere jalgpalliklubi Tarvas tuleva hooaja eesmärk on esiliiga A-sse püsima jääda. Tarva vormis jätkab vastaste värava pommitamist Mario Kuokkanen (palliga). Foto: Meelis Meilbaum

Tuleval nädalal peab Rakvere jalgpalliklubi Tarvas kunstmurustaadionil selle hooaja esimese esiliigamängu. Liuvälja meenutav staadion on jalgpallureid pikalt saalis lõksus hoidnud, kuid nüüd on juba paar nädalat korralikult õues treenida saanud ning mehed on valmis uuele hooajale vastu minema.

Jalgpalliklubi esindusmeeskonna peatreener Tarmo Rebane tunnistas, et paari aastaga on 14 põhimeest tiimist ära läinud. Osa raud­varast on siiski alles ja pinki aitavad täita noored tulijad.

“Kaadrivahetus on päris suur olnud. Noorenduskuur. Oli selge, et see ükskord juhtub,” nentis Rebane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles