Kadrinas puges internet naha vahele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külalistele Sloveeniast, Tšehhimaalt, Hispaaniast ja Portugali Assooridelt avaldas muljet siinne talv: nii mõnigi proovis esimest korda suusasõitu, pidas lumesõda või imetles talvist loodust.
Külalistele Sloveeniast, Tšehhimaalt, Hispaaniast ja Portugali Assooridelt avaldas muljet siinne talv: nii mõnigi proovis esimest korda suusasõitu, pidas lumesõda või imetles talvist loodust. Foto: Kaisa Nele Hendla

Viie riigi noored said Eestis teada, et mida targem on nutivahend, seda rumalam on selle kasutaja, ja õppisid, kuidas küberturvalisust järgida.

Neiu käed hakkavad värisema ning mobiiltelefon langeb ehmatuskarje saatel põrandale. Korraga on kogu maailma ette laiali paisatud hunnik fotosid temast napis rõivastuses. Neid on ta varem üksnes oma poisile usaldanud. Teises draamas lendab aga räige netikiusamine üle veebi- avaruste.

Eelkirjeldatud ja teisedki rahvusvahelise koostöö viljana valminud mobiilifilmid linastusid nädala eest Kadrina keskkoolis, kus oli käimas Erasmus+ projekti “Internet: Under my Skin /Naha vahele pugenud internet” neljas kohtumine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles