Eeloleva nädala algus toob taas kuni 10 külmakraadi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talv kevadel veel tulla ei lase ja kostitab hoopis külmakraadidega.
Talv kevadel veel tulla ei lase ja kostitab hoopis külmakraadidega. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eeloleva nädala õhutemperatuurid pakuvad järske muutusi, kukkudes teisipäeva päevaks oodatavast neljast soojakraadist kuni kümne miinuskraadini järgneval ööl.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva pilves ilm. Sajab lund ja lörtsi, rannikul paiguti ka vihma. Puhub ida- ja kagutuul, saartel lääne- ja edelatuul 5-10, puhanguti 14 m/s. Põhja- ja Ida-Eestis 3-8 kraadi külma, saartel ja Lõuna-Eestis on õhutemperatuur 0 kuni +2 kraadi. Esmaspäeva päeval on peamiselt pilves ilm. Ennelõunal sajab kohati lund ja lörtsi, pärastlõunal laieneb edelast uus lörtsi ja vihmasaju ala õhtuks üle maa. Puhub lõunakaaretuul 4-9 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +3 kraadi.

Teisipäeva öösel on pilves ilm. Sajab lörtsi ja vihma, kusjuures sadu võib paiguti tugev olla. Tuul pöördub lõunast edelasse ja tugevneb hommikuks 7-11, saartel puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +3 kraadi. Teisipäeva päeval on pilves ilm. Sajab lörtsi ja vihma, pärastlõunal läheb sadu Põhja-Eestist üle lumeks. Tuul pöördub edelast loodesse ja põhja 3-8, saartel ja rannikul 7-11, puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on +1 kuni +4, pärastlõunal läheb külmemaks ja õhtuks on oodata õhutemperatuuri 0 kuni -5 kraadini.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja öö hakul sajab kohati lund. Puhub põhja- ja loodetuul 4-10 m/s. Külma on 4-10 kraadi. Kolmapäeva päeval on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Külma on 2-6 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles