Isamaa ridadest pääses riigikokku Üllar Saaremäe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üllar Saaremäe.
Üllar Saaremäe. Foto: Meelis Meilbaum

Erakonna Isamaa kandidaate Marko Pomerantsi ja Üllar Saaremäed jäi lahutama 32 häält. 2023 häält tagavad koha riigikogus Üllar Saaremäele.

Isamaa esinumber Marko Pomerants ütles oma erakonna valimistulemusi kommenteerides, et tulemus on üllatav, aga kõige tähtsam on see, et mandaat Lääne-Virumaalt on võetud – Isamaa on Lääne-Virumaal endiselt kaardil ja kõik nimekirjas olnud seitse inimest kogusid üle saja hääle.

"Hommikul kell 8 veel tööpakkumisi vastu võtma ei hakka, aga lähiajal peab hakkama sellele mõtlema. Ju oli taevaisal minuga mingi plaan," lausus Pomerants.

Üllar Saaremäe kommenteeris oma riigikokku pääsemist järgmiselt: "Isamaa on igavene, eks ma seda pean ütlema." Saaremäe tunnistas, et ega ta toimunu üle suurt mõelda ei ole veel jõudnud. Ta mainis, et laseb pühapäevaõhtu rahulikult mööda ja tegeleb mõttetööga homme.

Valimistulemuste selgumist lasid kaksikud lapsed tal täna õhtul siiski jälgida. "Tunded olid väga kahetised. Üks osa minust lootis, et Marko Pomerants tõmbab minust ikka mööda. Tema on Isamaa isa meie kandis. Aga ju siis minu loetud reklaamid või tehtud teod mõjusid Isamaa valijatele nii," kõneles Saaremäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles