Kolm šampust ja väsinud võrkpallur – erakonnad pidutsesid tagasihoidlikult

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isamaalased ootasid tulemusi väikses seltskonnas Art Cafés.
Isamaalased ootasid tulemusi väikses seltskonnas Art Cafés. Foto: Meelis Meilbaum

Pühapäeva õhtul veidi pärast kella kaheksat istuvad Isamaa kohalikul valimispeol Art Cafés suure televiisori ees Marko Pomerants ja Kert Karus. Leti ja meeste vahet pendeldab söögikohta sattunud vindine võrkpallur.

Vähehaaval rahvast siiski lisandub ja lõpuks on pidulisi kahekohaline arv. Kandidaatidest lisaks Pomerantsile vaid Tõnis Pruler. Mihkel Juhkami olevat peol Tallinnas, Üllar Saaremäe aga kodus kaksikuid kantseldamas. Teistest ajalugu vaikib.

Esimesed tulemused on Isamaa seltskonna jaoks ülimalt meeldivad ning asi näib kulgevat kindla ringkonnamandaadi suunas. Pomerants meenutab sarjast “A-Rühm” tuntud koloneli John “Hannibal” Smithi ütlust, et kõik ei pea olema meeskonnas maailmatasemel eksperdid, piisab sellest, kui asi tervikuna hästi toimib. “Meil oli väga tubli ja ühtehoidev meeskond,” lisab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles