Kadrinas jahiti talimängude meistrimedaleid

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

35. omavalitsuste talimängud tõid Kadrina aleviku puupüsti rahvast täis. Spordihoones polnud juba ammu – võimalik, et mitte kunagi – nii palju rahvast korraga olnud ning saali ja ujulasse pääsemiseks tuli end läbi murda jalanõurägastikust, mis mitte kuidagi garderoobi riiulitesse ära ei tahtnud mahtuda.

Linnade arvestuses sai kuldkarika pea kohale tõsta Rakvere. Väikeste valdade arvestuses tegi kolmanda koha väärilise tulemuse Viru-Nigula vald. Vinni valla tiim oli samas arvestuses napilt neljas, Kadrina viies, Väike-Maarja kaheksas ning Haljala kümnes. Suurte valdade seas pälvis Tapa vald 16. koha.

Viru-Nigula valla koondise kokkuajamisega tegeles valla spordijuht Ainar Sepnik. Kuigi nimekiri oli juba tükk aega tagasi valmis, tuli viimasel nädalal veel tublisti närvi kulutada ja haigusest murtud sportlaste asemele uusi otsida. “Pool reedest päeva läks naismaletaja otsimiseks. Helistasin kõik maletajad läbi. Siis pidi tõesti meelitama. Lõpuks üks meie ametnik tuli, kes lapsepõlves oli koolis malet mänginud,” meenutas Sepnik.,

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles