Seitse olulist hetke, mis andsid elule uue suuna

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaev Tiiu jõudis Türgi tehasest kapten Guldar Kivro juhtimisel Eestisse. Guldar on nüüd TS Laevad juhatuse liige ja juhib laevaliiklust kindla käega.
Parvlaev Tiiu jõudis Türgi tehasest kapten Guldar Kivro juhtimisel Eestisse. Guldar on nüüd TS Laevad juhatuse liige ja juhib laevaliiklust kindla käega. Foto: Erik Prozes / Postimees

“Mõni hetk on elus ilusam kui teine. Mõni hetk on kohe väga, väga ilus,” ütleb Jaan Tätte laulusalm. Unustamatuid hetki on Rakvere mees Guldar Kivro oma meremeheameti jooksul tublisti kogunud. Näiteks on ta kõrvalt näinud mastaapset salakaubavedu, kündnud merd 17-meetristes lainetes ning juhendanud Istanbuli lennujaamast terroristide eest põgenevat kolleegi.

Möödunud aasta lõpust laevakapteni töö Tallinna Sadama tütarfirma TS Laevad juhatuse liikme ameti vastu vahetanud Guldar Kivro meenutas oma elu kõige olulisemaid hetki.

Sügis 1992: esimene samm spordi juurde

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles