Endist Tapa spordikooli direktorit vedas tervis alt

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapa vallavanem Riho Tell.
Tapa vallavanem Riho Tell. Foto: Marianne Loorents

Tapa vallavalitsus vabastas kolmapäevasel istungil töölt valla spordikooli direktori Rein Rooksi, kellele on pikemat aega valmistanud muret terviseprobleemid.

Vallavanem Riho Tell lausus, et eelmise aasta augusti keskpaigast ametis olnud direktor viibis töölt pikka aega ­eemal haiguse tõttu ning tema tervislik seisund pole endiselt kiita. “Tervislikel põhjustel tuli [tööleping] lõpetada. Tal oleks varsti juba neli kuud järjest [haiguslehel] täis saanud. Päris raskelt on haige,” kõneles Tell ja kummutas samas teooria, nagu oleksid probleemid seotud tööga. “Kohe läheme uue konkursi peale ja kuulutame selle igal pool välja,” lisas vallajuht. Kuni uue direktori leidmiseni hoiab spordikooli igapäevatööl silma peal õppejuht Krista Lepik.

Üle kahesaja õpilasega ­Tapa valla spordikoolis tegutsevad jalgpalli, käsipalli, maadluse, orienteerumise, saalihoki, suusatamise, ujumise ja üldkehalise ettevalmistuse õpperühm. Kvalifitseeritud treeneri puudumise tõttu ootab käivi­tamist kergejõustiku õpperühm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles