Kevad tuleb! Neljapäevaks lubatakse kuni seitse soojakraadi

Eva Samolberg-Palmi
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jääpurikas. Foto on illustratiivne!
Jääpurikas. Foto on illustratiivne! Foto: Lilli Tölp

Neljapäeval tuleb kuni seitse kraadi sooja, samas pole pääsu vihma- ega lörtsisajust. 

Öösel on pilves selgimistega ilm. Sajab lund ja lörtsi, hommikupoole ööd sadu Lääne-Eestis harveneb ja lumi asendub lörtsi- ja vihmahoogudega. Puhub kagu- ja lõunatuul 4–10, saartel ja rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur ulatub –3 kraadist Kirde-Eestis kuni +2 kraadini saartel.

Peipsi järvel puhub kagutuul 7–10, puhanguti 13 m/s. Sajab lund ning nähtavus on mõõdukas või halb. Külma on 1–3 kraadi, 

Päeval on pilves selgimistega ilm. Ennelõunal sajab kohati vähest lörtsi ja vihma, pärastlõunal jõuab tihedam lörtsi- ja vihmasaju ala Lääne-Eestisse ja laieneb õhtuks üle Eesti. Puhub kagu- ja lõunatuul 4–10, saartel ja rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur tõuseb 2–7 soojakraadini. 

Peipsi järvel puhub kagutuul 7–10, puhanguti 13 m/s. Pärastlõunal on tulekul lörts ja vihm ning nähtavus on mõõdukas. Sooja on 2–3 kraadi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles