Siret Kotka-Repinski: koalitsiooniteemal on erakond juba lõhestunud (1)

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siret Kotka-Repinski.
Siret Kotka-Repinski. Foto: Meelis Meilbaum

Lääne-Virumaalt 2095 häälega riigikogusse valitud keskerakondlane Siret Kotka-Repinski annab vihjamisi mõista, et talle sobinuks koalitsioon reformierakonnaga rohkem kui praegune olukord, kus kõne all keskerakonna liit EKRE ja Isamaaga. Kes tahab ridade vahelt lugeda, see leiab järgnevast intervjuust nii jäägitu poolehoiu erakonna otsustele kui ka ohke, et oli nüüd seda jama siis tarvis.

Siret Kotka-Repinski on viimastel päevadel haige olnud ega ole käimasolevatel koalitsioonikõnelustel osalenud, kuigi sai paar päeva tagasi ka keskerakonna juhatuse liikmeks. Erakonna esimehe Jüri Ratase olukorda peab ta praegu “väga keeruliseks”, sest läbi tuleb rääkida nii võimalike koalitsioonipartnerite EKRE ja Isamaaga kui ka erakonnakaaslastega, kellele nimetatud parteid valitsuspartneriks ei sobi.

Palju õnne ja head paranemist! Tegite valimistel korraliku tulemuse, isiklikus plaanis on hästi ka see, et olete taas erakonna juhatuses, kuid keskerakonnal tervikuna valimistel hästi ei läinud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles