Harjumuste arhitekti loeng muudab elu (1)

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadrina huvikeskuses toimub koolitaja Romet Preismanni põnev loeng.
Kadrina huvikeskuses toimub koolitaja Romet Preismanni põnev loeng. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Esmaspäeval, 18. märtsil kell 18 peab Kadrina huvikeskuses põneva loengu pealkirjaga “Harjumuste arhitekt: saavuta oma eesmärgid harjumuste teadliku muutmise kaudu” särav koolitaja Romet Preismann.

Tegemist on Kadrinast pärit talendika noormehega, kes on avatud meelega mõtleja, ettevõtja, koolitaja, diskor ja maailmaparandaja. Viimase kaheksa aasta jooksul on ta täielikult sukeldunud isikliku arengu maailma ning püüdnud enda jaoks kokku panna aju efektiivse kasutamise ja reaalsuse loome juhendit.

Mitmesuguste mentaalsete, emotsionaalsete, füüsiliste, spirituaalsete ja müstiliste kogemuste kaudu on ta oma teekonnal omandanud väga tugeva vundamendi nii praktiliste kui ka teoreetiliste teadmiste näol ning tema üheks suuremaks kireks on oma teadmiste ja kogemuste teistega jagamine.

“Välismaailm on sisemaailma peegeldus, kus oleme ise oma elu arhitektid,” ütles Preismann.

Tema sõnutsi on meil kombeks planeerida rohkem oma puhkust kui elu, olles automatiseeritud igapäevarutiinis ja -keskkonnas, tootes muutumatut tulemust. Koolitaja lubas, et annab võimaluse astuda suure sammu edasi elu suunas, millest inimesed salamisi unistavad ja mida ka väärivad. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles