Sombune talveilm ei taha kuhugi kaduda

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eeloleva nädala kolmel esimesel päeval sajab lund, lörtsi ja vihma. Foto on illustratiivne.
Eeloleva nädala kolmel esimesel päeval sajab lund, lörtsi ja vihma. Foto on illustratiivne. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Eeloleva nädala kolmel esimesel päeval sajab lund, lörtsi ja vihma. Nädalal, mil algab kevad, on oodata ka taeva selginemist.

Ilmateenistuse teatel on esmaspäeva öösel pilves selgimistega ilm. Sajab vihma ja lörtsi, hommikul Lääne-Eestis sadu lakkab. Puhub kagu- ja lõunatuul, pärast keskööd pöördub edelasse, puhudes 5–10, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 1–4 kraadi. Esmaspäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Ajuti sajab vihma ja lörtsi. Puhub lõunatuul 4–10, saartel puhanguti 15 m/s. Sooja on 3–7 kraadi.

Teisipäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab vähest vihma, lörtsi ja lund. Puhub lõuna- ja kagutuul 3–9, öö hakul saartel puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on –2 kuni +2 kraadi. Teisipäeva päeval on valdavalt pilves ilm. Ajuti sajab vihma ja lörtsi. Puhub valdavalt lõunakaaretuul 2–7 m/s. Sooja on 2–7 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vihma, lörtsi ja lund. Tuul pöördub läänekaarde, puhudes kiirusega 2–7 m/s. Õhutemperatuur on –3 kuni 2 kraadi. Kevade esimesel päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma ja lörtsi. Puhub lääne- ja edelatuul 3–9, õhtul saartel puhanguti 15 m/s. Sooja on 2–6 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles