Pensionär lükkas hädaga vallajuhi kahvlisse

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike-Maarja vallavalitsus pakub sotsiaalkorteriteenust mitmel pool. Sealhulgas korterelamus Triigis, mis sai probleemsaates hoobilt tuntuks.
Väike-Maarja vallavalitsus pakub sotsiaalkorteriteenust mitmel pool. Sealhulgas korterelamus Triigis, mis sai probleemsaates hoobilt tuntuks. Foto: Vladislav Musakko

Vahetult enne riigikogu valimisi lendas Väike-Maarja vallavanema Indrek Kesküla kraesse ühe telekanali saatebrigaad. Eaka pensionäri probleemi lahanud telemehed sidusid mureteema osavalt valimistega, maalides vallajuhist pildi kui kalgist ametnikust.

Valimiste lõpptulemust seik kuigivõrd ei mõjutanud, sest reformierakonna nimekirjas kandideerinud Indrek Kesküla kogus Lääne-Virumaal üle poole tuhande hääle. Küll aga kaasnes looga paljude võhivõõraste meelepaha.

Telesaatest võimendatuna saabusid sõimukirjad stiilis “kaua sa, paks, istud seal toolil” ja väljaütlemised vallajuhi aadressil mitmest Eesti nurgast. Indrek Kesküla vastas kirjadele ja selgitas võõrastele olukorda. Kuu lõpus ootab teda vallavolikogu istungil aru andmine Väike-Maarja valla rahvaesindajatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles