Kaidi Kivioja alustas võistlushooaega MK-etapiga Austraalias

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaidi Kivioja.
Kaidi Kivioja. Foto: Kristjan Teedema

Rakverest pärit Eesti parim naistriatleet Kaidi Kivioja tuli Austraalias Mooloolabas peetud triatloni maailmakarikaetapil 19. kohale.

Eestlanna läbis sprindidistantsi 59 minuti ja 39 sekundiga, jäädes võitjast Ashleigh Gentle’ist maha minuti ja 24 sekundiga.

“Hooaja esimene start on tehtud. Tulemus ei ole kindlasti see, mille järel ma siia tulin. 19. koht on halvem kui eelmine aasta, aga võistluse tase oli palju kõrgem,” lausus Kivioja ERR-ile antud intervjuus.

Kuigi Kivioja ei olnud tulemusega rahul, oli tal võistlustelt ka positiivset kaasa võtta. “Mu ujumine oli kindlasti parem kui tavaliselt, see annab kindlust juurde, et liigun õiges suunas. Rattas sain kiiresti teise gruppi ja teisel rattaringil saime kätte ka neljase jooksikute grupi. Sõitsin targalt ja hoidsin jalgu jooksuks,” kõneles Kivioja ja nentis, et sel võistluspäeval tal jooksujalgu ei olnud.

“Ei oska põhjust tuua, miks mu jooks tavapärasest halvem oli. Treeningud on läinud hästi ja enne võistlust oli tunne ka hea,” sõnas Kivioja, kes stardib uuesti juba kahe nädala pärast Uus-Meremaal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles