Rakvere Võrkpalliklubi võõrustab homme poolfinaalis Bigbank Tartut

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere VK oli mängus sees, kuid tunnistas siiski võõrsil Bigbank Tartu kindlat paremust.
Rakvere VK oli mängus sees, kuid tunnistas siiski võõrsil Bigbank Tartu kindlat paremust. Foto: Margus Ansu / Postimees

Favoriidi staatusele kohaselt võttis Bigbank Tartu reedel kodusaalis Eesti meistrivõistluste poolfinaali esimeses mängus Rakvere VK vastu võidu ja asus seeriat 1:0 juhtima. Rakvere Võrkpalliklubi vandus tartlastele 0:3 (21:25, 22:25, 19:25) alla.

Kõik geimid kulgesid üpris sarnase stsenaariumi järgi. Rakvere oli alati umbes kaks kolmandikku kenasti mängus sees, aga otsustavate punktide mängimisele läks kaks nädalat tagasi Credit24 meistriliiga võitjaks tulnud Bigbanki meeskond ikkagi paaripunktilises eduseisus ega vääratanud siis enam kordagi.

“Tartu on tugev vastane ja meie mängupilt sõltubki sellest, kui palju nemad meil mängida lasevad. Selleks et neid võita, peame meie mängima iga punkti ja iga geimi veidi üle oma võimete,” ütles Rakvere peatreener Andres Toode. “Kõik mängijad peavad õhtul ka korraks peeglisse vaatama, sest päris lõpuni mehed mänguplaanist kinni ei pidanud, aga me läheme ka järgmist mängima ilma liigse aukartuseta ja tänane meil kindlasti masti maha ei võtnud,” kommenteeris ta võimalusi järgmises mängus.

Rakvere suurim punktitooja oli Denis Losnikov 12 (+2) punktiga, 10 punkti (+2) lisas Taavi Nõmmistu. Nende varjus tegi hea mängu temporündaja Reimo Rannar, kes tõi Rakverele üheksa punkti kasuteguriga +8.

Võitjate poolelt kogusid kõige rohkem punkte nurgaründaja Samuel Walker (19) ja diagonaalründaja Hindrek Pulk (18).

Kolme võiduni peetava poolfinaalseeria järgmine mäng peetakse homme Rakveres. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles