Rakveres avati uus lilleäri

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerli Heek avas Rakveres lilleäri Lill, kus lisaks lõikelilledele ja kimpudele on muuhulgas valikus ka ta enda valmistatud kaardid.
Gerli Heek avas Rakveres lilleäri Lill, kus lisaks lõikelilledele ja kimpudele on muuhulgas valikus ka ta enda valmistatud kaardid. Foto: Vladislav Musakko

Päev enne naistepäeva avas Rakveres Tallinna tänaval majas number 15 uksed uus lillepood, mis kannab lihtsat nime – Lill.

Poe omanik Gerli Heek ütles, et keeruliselt ei tahtnud ta oma poodi nimetada. “Ise olen lill, elu on lill ja lillepoe nimeks sobib samuti Lill. Tegin poe enda jaoks ning sisustan nõnda, et minul oleks hea ja kliendil oleks hea,” rääkis Gerli Heek.

Naine ütles, et lilli kimpudeks sättida meeldis talle juba keskkooli päevil ning ta on läbinud floristikoolitusi ja olnud praktikal mitmes lilleäris.

“Tahaksin pakkuda just kliendi soovile vastavaid kimpe. Ma ise armastan väga värve, ning mida kirjumaid ja erilisemaid taimi kimpu sättida, seda huvitavam tulemus,” kõneles Gerli Heek ja lisas, et tal on kogemusi ka pulmaseadete tegemisega, samuti valmistab ta matusekimpe.

Esialgu on naisel plaanis pakkuda oma kaupluses lõikelilli, küünlaid, keraamikat ja enda valmistatud kaarte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles