Sprotitest: kuldsed suitsukilud õlis maitsevad mitmeti

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sprotitest.
Sprotitest. Foto: 2 X Shutterstock

Sprotitest kujunes justkui Eesti-Läti maavõistluseks ning sedakorda jäi peale Läti. Loomulikult, kõik sõltub maitsest: kes armastab soolasemat, kes magedamat, kelle jaoks on õigel sprotil saba taga ja kes eelistab sabatut versiooni. Kuid seeüle, et sprottide valik poodides kesine oleks, küll kaevelda ei saa.

Sprotitest.
Sprotitest. Foto: Meelis Meilbaum

Alahinnata ei tasu pakenditki. Kui see on avatav mugava liigutusega või sootuks läbipaistev, nii et kalad kenasti näha, väärib karp või purkki kiidusõnu. Sprottide klaaspurki pistmise pluss on seegi, et pooliku purgi saab sulgeda ja külmikusse panna, ilma et lõhn leviks või õli kuhugi valguks. Punkte jagati viiepallisüsteemis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles