Rakvere tunnistas tartlaste paremust

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Võrkpalliklubi jäi poolfinaalseeria kolmandas kohtumises tartlastele alla.
Rakvere Võrkpalliklubi jäi poolfinaalseeria kolmandas kohtumises tartlastele alla. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere Võrkpalliklubi jäi laupäeval Eesti meistriliiga poolfinaalseeria kolmandas kohtumises võõral väljakul 1:3 (25:23, 19:25, 19:25, 22:25) alla Bigbank Tartu meeskonnale, kes juhib kolme võiduni peetavat mänguseeriat 2:1.

Rakvere poolel tõi enim punkte Markus Uuskari, kelle arvele kanti 13 silma (–1), Karl Maidle lisas üheksa punkti (+2). Rakvere vastuvõtuprotsent oli 40, rünnakuprotsent 42, blokipunkte kogunes seitse, servil löödi kaks ässa ja eksiti 13 korral. Kahjuks pidi mängu juba teises geimis hüppeliigese vigastuse tõttu pooleli jätma Rakvere põhidiagonaal Taavi Nõmmistu.

Bigbanki edukaim oli 15 punkti (+6) toonud Hindrek Pulk. Bigbanki vastuvõtt oli 58 protsenti, rünnakuid lahendati 41-protsendiliselt, blokiga saadi 13 ja serviga seitse punkti.

Rakvere meeskonna libero Alari Saar tõdes mängujärgses teleintervjuus, et kaotus oli peamiselt põhjustatud liigsetest vigadest.

“Mänguks olime küll valmis, arvan, et oma rünnaku taha jäi asi. Tartul on hea serv, kui Hindrek Pulga või Dmytro Šlomini servi saame kohe kätte, siis oleks vaja see ikka ühese bloki vastu ära rünnata. Me ei saa kogu aeg otseviga teha, täna tegime just otsevigu väga palju. Proovime ja pingutame küll hambad ristis, aga geimi lõpud kipuvad ikka tugevamatele minema,” kommenteeris Saar, kes avaldas siiski lootust, et seeria veel järgmise mänguga läbi ei saa.

Teisest poolfinaalpaarist jõudis finaali Pärnu Võrkpalliklubi, kes võitis 3:0 mänguseeriaga Saaremaa Võrkpalliklubi.

Neljas kohtumine toimub homme Rakveres algusega kell 19 ning vajadusel viies Tartus laupäeval samal kellaajal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles