Elroni sõidukaart ei anna enam soodustust 1. klassi pileti puhul

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni eesmärk on see, et võimalikult suur osa reisijatest soetaks sõiduõiguse iseteeninduse kaudu – kas siis veebist või piletimasinast.
Elroni eesmärk on see, et võimalikult suur osa reisijatest soetaks sõiduõiguse iseteeninduse kaudu – kas siis veebist või piletimasinast. Foto: Mailiis Ollino

Rongiliiklust korraldav Elron kaotas alates märtsist sõidukaardi soodustuse 1. klassi pileti puhul, et suunata inimesi rohkem iseteeninduse teele. 

Elroni müügi- ja arendusjuhi Ronnie Kongo sõnul on vedaja eesmärk see, et võimalikult suur osa reisijatest soetaks sõiduõiguse iseteeninduse kaudu – kas siis veebist või piletimasinast. "Seetõttu asendasime ka senise sõidukaardi soodustuse piletimasina soodustusega. Esimese klassi pileteid ei ole aga otstarbekas piletimasinas müüa, sest piletimasina kasutamine peab olema võimalikult lihtne, seal ei ole mõistlik müüa palju erinevaid pileteid, mille vahel klient peaks siis suutma valida," selgitas Kongo BNS-ile. 

"Samuti soovime vältida olukorda, kus mõni klient istub rongi tulles vabale esimese klassi kohale, jäädes ootama klienditeenindajat, ning samal ajal keegi teine ostab samale kohale pileti piletimasinast. Nendel põhjustel müüme piletimasinast vaid tavaklassi üksikpileteid. Esimeses klassis sõitjatele soovitame endiselt osta pilet ette veebist, mis on kliendile ka kõige soodsam," lisas Kongo. 

Enne märtsi said rongireisijad, kes olid soetanud Elroni sõidukaardi ja sinna raha laadinud, 1. klassi piletit sõidukaardiga ostes 10-protsendilise soodustuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles