Martin Repinski: kõik osapooled eksisid selles protsessis, ma arvan (6)

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Repinski.
Martin Repinski. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Jõhvi vallavanem Martin Repinski on viimase nädala jooksul vallandanud viis inimest ning tema sõnul on vallandamiste põhjusteks koostööd mitte soosivad inimesed ning see ei olnud seotud rahvusega.

«See oli erinevate asjaolude kokku langemine. Reedel oli selline olukord, et oli selline surve, selline pahameel, nii meie poolt kui ka teatud gruppide poolt ja ei olnud enam võimalik jätkata koostööd. Kõik me eksime loomulikult. Kõik osapooled eksisid selles protsessis, ma arvan,»rääkis Martin Repinski «AK.Nädalale» antud intervjuus.

Kuna vallavanem lõpetas töösuhted eestlastega, siis on näiteks Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna liige Henn Põlluaas süüdistanud Repinskit etnilises puhastus oma Facebooki postituses, mille nüüdseks on Põlluaas kustutanud.

Martin Repinski vastas sellele, et tema arvates tuleks nende inimeste peas teha puhastus, kes nii räägivad. «Võib-olla selle riigikogu liikme eeldatav kumiir Adolf Hitler on teinud etnilist puhastust. Mina kindlasti sellise mõtlemisega ei ole, ma olen väga liberaalne inimene,» kommenteeris Repinski «AK.Nädalale».

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles