Eesti parim metsamajandaja kuulutatakse välja Rakveres

Toomas Herm
Copy
Selgitatakse välja Eesti parim metsamajandaja.
Selgitatakse välja Eesti parim metsamajandaja. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti Erametsaliit ja erametsakeskus kuulutasid välja konkursi, et leida Eesti enam kui 100 000 metsaomaniku seast eraisik või ettevõte, kes majandab oma metsa kõige paremini. Parim metsamajandaja kuulutatakse välja Eesti metsa pidupäeval, 24. augustil Rakveres, kui tähistatakse kogu pere metsapäeva.

Konkursile saab kandidaate üles seada 10. maini.

Erametsakeskuse juhatuse liige Jaanus Aun julgustab metsaomanikke enda kandidatuuri üles seadma ning ärgitab metsaühistuid, eraisikuid ja kõiki teisi tublidest metsamajandajatest teada andma .

Konkursil hinnatakse kandidaatide viimaste aastate metsamajanduslikke töid ja muid metsa väärtustega seotud tegevusi. Arvesse võetakse ka metsaomanike põhimõtteid ja väärtushinnanguid metsade majandamisel, panustamist kogukonna ja maaelu arengusse ning traditsioonide hoidmisse. Osalejatele paneb väärilised auhinnad välja STIHL Eesti.

Kandideerimiseks tuleb hiljemalt 10. maiks täita ankeet Eesti Erametsaliidu kodulehel. Mullu võitis parima metsamajandaja tiitli Lääne-Virumaa metsamees Lauri Salumäe.

Eesti Erametsaliit on erametsaomanike esindusorganisatsioon, mille liikmeteks on metsaomanike kohalikud organisatsioonid (ühistud, seltsid, liidud). 

SA Erametsakeskus on riigi asutatud sihtasutus, mille ülesandeks on metsaomanike kompetentsuse tõstmine ning keskkonnasõbraliku ja efektiivse erametsanduse edendamine

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles