Ojaste jäi veerandfinaalis viimaseks, mehed põrusid

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triin Ojaste.
Triin Ojaste. Foto: Liis Treimann / Postimees

Saksamaal Düsseldorfis toimuva MK-etapi raames sõideti täna vabatehnika sprinti.

Naiste sprindi võitis ajaga 1.44,6 ameeriklanna Kikkan Randall, järgnesid venelanna Natalja Matvejeva (+0,4) ja Laurien van der Graaf Šveitsist (+1,0), Chandra Crawford Kandast (+1,2), Hanna Brodin Rootsist (+1,9) ja Riikka Lijla-Sarasoja Soomest (+14,4).

Triin Ojaste jõudis veerandfinaali, ent jäi seal viimaseks. Piret Pormeister pidi leppima vaid eelsõidu ja 49. kohaga.

Meestest võitis esikoha norralane Ola Vigen Hattestad, edestades vaid 0,1 sekundiga venelast Aleksei Petuhhovi ja kaasmaalast Pål Golbergi. Esikolmik sai kindlaks alles pärast fotofiniši vaatamist. Neljas koht läks soomlasele Anssi Pentsinenile (+1,6), viies oli rootslane Teodor Peterson (+2,3) ja kuues itaallane Federico Pellegrino (+7,4).

Eestlasi oli võistlustules viis, neist veerandfinaali ei pääsenud keegi. Kein Einaste sai parima eestlasena 37. koha, kaotust eelsõidu võitjale Golbergile Norrast 6,05 sekundit. Timo Simonlatser oli 40. (+6,78), Peeter Kümmel 52. (+8,71), Siim Sellis 64. (+11,41) ja Andres Kollo 70. (+17,13).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles