Coca-Cola jõulukaravan tuleb täna Rakverre

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Coca-Cola jõulukaravan tuleb taas.
Coca-Cola jõulukaravan tuleb taas. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Tulesärades Coca-Cola jõulukaravan jõuab täna Rakvere turuplatsile, kuhu oodatakse peresid toredalt aega veetma jõulumuusika, päkapikkude ja jõuluvanaga.



Juba aastaid on Coca-Cola jõulukampaania aidanud abi vajavaid lapsi Eestis. Sel aastal aitab Coca-Cola taas Tallinna lastehaigla väikeseid patsiente, annetades iga kaheliitrise Coca-Cola, Coca-Cola Lighti või Coca-Cola Zero ostuga kaks eurosenti Tallinna lastehaigla toetusfondi.

Kogutud raha eest käivitatakse programm, mis tegeleb lastega, kellele väheaktiivne elustiil ja ebapiisav liikumine on põhjustanud terviseprobleeme. Programmi suunatud lastele koostatakse individuaalne treeningu- ja toitumisprogramm, samuti läbivad nõustamise lapsevanemad.

Esialgu käivitub pilootprogramm Tallinnas, aga Tallinna lastehaiglal on eesmärk viia see tulevikus ka teis­tesse Eesti linnadesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles