Vinni omavalitsus kuulutas konkursi valla haridusfondi preemiatele

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vinni vald jagab noortele raha.
Vinni vald jagab noortele raha. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Vinni vallavalitsus kuulutas välja avaliku konkursi valla haridusfondi preemiatele. Kolmes kooliastmes läheb jagamisele üheksa preemiat, mis antakse õpilastele üle vallavanema vastuvõtul 6. juunil.

Vallavalitsus ootab hiljemalt 7. maiks kirjalikke põhjendatud ettepanekuid, milles on ära toodud andmed õpitulemuste ja ühiskondliku aktiivsuse, huvitegevuses osalemise ja muu tegevuse kohta ning mis on komisjonile otsuse tegemisel aluseks. Otsustamisel on esmaseks kriteeriumiks akadeemiline õpitulemus, sealhulgas edukus aineolümpiaadidel.

Konkurss toimub kolmes vanuserühmas. 1.–6. klassi õpilaste seas jagatakse viis preemiat suurusega 75 eurot. Kandidaatideks esitatud 7. –9. klasside õpilaste hulgas läheb jagamisele kolm 125 euro suurust preemiat ning gümnaasiumiastme õpilaste seas üks 350-eurone preemia. Vallavalitsus võib fondi mahu ulatuses teha sobivate kandidaatide korral preemia jagamises muudatusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles