Scandagra Eesti tegevjuhiks saab Margus Venelaine

BNS
Copy
Margus Venelaine paneb HKScan Estonia Baltikumi kommertsdirektori ameti maha ja alustab Scandagra juhina.
Margus Venelaine paneb HKScan Estonia Baltikumi kommertsdirektori ameti maha ja alustab Scandagra juhina. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Põllumajandusettevõtte Scandagra Eesti tegevjuhina alustab 7. maist tööd Margus Venelaine. 

Scandagra Eesti AS-i juhib kuni uue tegevjuhi tulekuni Scandagra Groupi tegevjuht Julius Puodžiuvelis.

Venelaine on üle 20 aasta töötanud mitmesugustel strateegilistel positsioonidel, viimased seitse aastat on ta olnud HKScan Estonia Baltikumi kommertsdirektor. Ta on õppinud Eesti maaülikoolis metsanduse eriala.  

Eesti suurim loomasööda tootja ja turustaja Scandagra tegeleb teravilja ostu ja müügiga, taimekaitsevahendite, väetiste, seemnete, silotarvikute turustamise ning põllumajandustarvikute hulgi- ja jaekaubandusega.

Scandagra üksused asuvad Näpil, Viljandis, Elvas, Keilas ja Laupal, lisaks on ettevõttel üle Eesti kuus kauplust. Ettevõtte 2018. aasta müügitulu oli 84 miljonit eurot ja selles töötab 126 inimest.

Scandagra Eesti AS on Scandagra Group AB tütarettevõte. Scandagra Groupis on 346 töötajat ja 2018. aasta müügitulu oli 322 miljonit eurot. Scandagra Group AB omanikud on Põhjamaade suurimad põllumeeste kooperatiivid Taani DLG ja Rootsi Lantmännen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles