Järgmine nädal tuleb päikeselise ilmaga

Andres Pulver
Copy
Sookured.
Sookured. Foto: Dmitri Kotjuh

Kui pühapäeval võib kohati vähest vihma sadada, siis uue nädala ilm tuleb päikeseline ja õhutemperatuur kerkib 19 kraadini.

Pühapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab vähest vihma. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Õhutemperatuur vahemikus -1 kuni +4 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Hommikul võib kohati vähest vihma sadada. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Sooja on 10-15, rannikul kohati 7 kraadi. 

Esmaspäeva öösel on vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub lõunakaare tuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +5 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub lõunakaare tuul 2-7 m/s. Sooja on 12-17, rannikul kohati kuni 9 kraadi. 

Teisipäeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub lõunakaare tuul 2-7 m/s. Sooja on 1-6 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub lõunakaare tuul 2-7 m/s. Sooja on 12-17, rannikul kohati kuni 9 kraadi. 

Kolmapäeval ja neljapäeval katab Eestit kõrgrõhkkonna loodeserv. Pilvi on vähe ja ilm sajuta. Tuul on enamasti nõrk ja valdavalt lõunakaarest, rannikul teeb briisituult. Öösiti on sooja 1-6 kraadi, päeval 15-19 kraadi, meremõjuga rannikul 10 kraadi ümber. 

Reedel tõenäoliselt püsib kõrgrõhkkonna ülekaal ning ilm on sajuta ja soe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles