Ootepaviljoni ramminud juht jättis vigastatud abita

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõiduauto purustas Tartus Jaama tänaval Kivilinna bussipeatuse ootepaviljoni. Varjualuse all viibisid õnnetuse hetkel ka inimesed, kes said vigastada.
Sõiduauto purustas Tartus Jaama tänaval Kivilinna bussipeatuse ootepaviljoni. Varjualuse all viibisid õnnetuse hetkel ka inimesed, kes said vigastada. Foto: Risto Mets

Eile hilisõhtul sõitis seni kindlaks tegemata juht Tartus vastu bussiootepaviljoni ja lahkus, jättes viga saanud neiud abita.

Eile kella 23.01 ajal toimus liiklusõnnetus Tartus Jaama 173 juures, teatas siseministeerium. Sõiduauto Audi A6, mida juhtis seni kindlakstegemata meesisik, sõitis teelt välja vastu posti ja seejärel vastu busside ootepaviljoni, milles olid kaks inimest. Sõiduki juht lahkus, jättes maha auto ja abivajajaid. Liiklusõnnetuses said vigastada 18-aastased Merli ja Eda, kes toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Bussiootepaviljoni riismed lebasid veel täna pärastlõunalgi ümber peatuse. Arvatavalt Luunja poolt tulnud auto hoog oli nii suur, et esmalt rebis sõiduk maapinna seest välja elektriposti, mis kägardus ja langes paviljoni taha. Seejärel purustas sõiduk juba paviljoni ning kannatada oli saanud ka varjualuse all seisnud pink.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles