Lähipäevil kerkib õhusoe maksimaalselt 15–16 kraadini

BNS
Copy
Lähipäevil tasub ennast soojemalt riidesse panna ja vihmavari igaks juhuks läheduses hoida.
Lähipäevil tasub ennast soojemalt riidesse panna ja vihmavari igaks juhuks läheduses hoida. Foto: Elmo Riig

Kui viimastel päevade oli eestimaalastel võimalik nautida tõelist suvekuumust, siis lähipäevadel kerkib õhusoe maksimaalselt 15–16 kraadini, prognoosib ilmateenistus.

Laupäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm. Enne keskööd sajab Ida-Eestis kohati hoovihma ja on äikeseoht. Tuul pöördub läänekaarest lõunakaarde ja puhub 2–8 m/s. Sooja on 6–12 kraadi. Päeval pilvisus tiheneb. Hommikul hakkab alates saartest vihma sadama ja on äikest. Puhub edela- ja läänetuul 5–10, rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 13–18 kraadi. 

Pühapäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm. Öö hakul sajab kohati hoovihma. Puhub edela- ja lõunatuul 5–10, rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 5–10 kraadi. Päeval on valdavalt pilves ilm. Hommikul hakkab alates saartest vihma sadama. Puhub edela- ja lõunatuul 5–11, rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 10–16 kraadi.

Esmaspäeva öösel sajab aeg-ajalt vihma, pärast keskööd pilvisus hõreneb ja saju võimalus väheneb. Puhub edela- ja läänetuul 5–11, rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 3–8 kraadi, maapinnal võib temperatuur kohati 0 kraadi ligi langeda. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma. Edela- ja läänetuul nõrgeneb ja pöördub õhtul lõunakaarde, puhudes 2–7 m/s. Sooja 10–15 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles