Eesti Post: jõulukaarti saab ise kujundada

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isekujundatud jõulukaart.
Isekujundatud jõulukaart. Foto: Eesti Post

Eesti Post tuletab meelde, et aastalõpu tervitusi on võimalik saata nii ise kujundatud margi kui kaardiga.


Kui varasemalt on Minu Mark tekitanud elevust ja paljud on tänaseks saanud ennast juba postmargi kujundajana proovile panna, siis nüüd on tore võimalus internetikeskkonnas ka oma kaart kujundada.

«Interneti kasutamine on paljude jaoks igapäevane tegevus ja ise kujundamine kogub üha enam populaarsust. Selline kaardi valmistamise viis on käepärane igaühele, printimiskeskuse lihtsate kujundustööriistadega saavad hakkama nii lapsed kui vanemad inimesed. Oma käega ja oma fotodest kujundatud kaart jõulude ajal kannab endas suuremat väärtust ning see on personaalne ja parim viis valmistada rõõmu sõpradele, partneritele ja lähedastele,» selgitas infologistika divisjoni juht Toomas Türk.

Tellimiskeskkond asub veebiaadressil print.post.ee. Sealses printimiskeskuses saab igaüks ise kaardi nii valmis teha kui teele saata, kohale viib selle Eesti Post. Personaalse kaardi tegemine on lihtne, selleks tuleb üles laadida pilt ja elavdada seda eelkujundatud mallidega, lisades teemakohaseid tervitustekste või luuletusi. Kasutajad saavad keskkonnas oma pooleliolevaid töid säilitada ja hiljem lõpetada, kui kohe valmis ei jõua.

2006. aastast, mil Eesti Post tuli turule uue Minu Mark teenusega, on kujundatud ning kodu– ja välismaale saadetud ligemale pool miljonit kirja isekujundatud postmargiga.

«Selleks, et jõulutervitused õigel ajal kohale jõuaksid, soovitame juba aegsasti enda kujundatud jõulukaardile sobiv foto välja valida ja internetikeskkonnas tellimus vormistada,» lisas Türk.

Printimiskeskuses arendatakse trükitoodete ja -teenuste valikut pidevalt, peatselt lisandub sinna kalendrite ja fotoraamatute tellimisvõimalus. Firmadele lisandub oma sümboolikaga trükiste kujundamise võimalus.

Eesti Posti vahendusel saadeti eelmisel aastal jõulude ajal 4,3 miljonit kaarti ja kirja.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles