Kasin konkurents luhtas rekordimõtted

Margus Martin
, reporter
Copy
Kelly Nevolihhinil (nr 189) napib keskmaajooksus arvestatavaid kannale astujaid. Eesti esinumbrist peamise rivaali ja hea sõbra Liina Tšernovi (nr 67) eemalolekul on staadioniringil avanev pilt aga tihti suisa kurb.
Kelly Nevolihhinil (nr 189) napib keskmaajooksus arvestatavaid kannale astujaid. Eesti esinumbrist peamise rivaali ja hea sõbra Liina Tšernovi (nr 67) eemalolekul on staadioniringil avanev pilt aga tihti suisa kurb. Foto: Marko Mumm

Gustav Sule mälestusvõistlustel kergejõustikus olid Tartus läinud nädala lõpus stardis kaks Eesti paremikku kuuluvat Lääne-Viru sportlast: keskmaajooksja Kelly Nevolihhin ja teivashüppaja Marleen Mülla. Mõlemad katsusid rammu sisuliselt iseendaga.

Rakvere kergejõustikuklubi ViKe esindajate etteasted lõppesid hõlpsate alavõitudega. 26-aastane Nevolihhin teenis esikoha 1500 meetri distantsil, kus näitas hoolimata väga tagasihoidlikust konkurentsist aega 4.30,13, millega edestas veenvalt kolme ülejäänud rivaali. Mullu Tallinnas joostud isiklikule rekordile jäi seekordne tulemus alla nelja sekundiga.

“Loomulikult läksin starti mõttega joosta hea aeg. Ma tean, et olen valmis praegu isikliku rekordi purustamiseks, aga paraku jah jäi konkurents väga kasinaks. Vaatasin küll, et ilm on jahe ja tuuline, aga pole mõtet passida, vaid lähen ikkagi ja proovin,” kõneles Nevolihhin. Ta lootis enda sõnutsi viimase hetkeni, et stardinimekirja kantud välisvõistleja Maria Caballero Paraguaist tuleb stardijoonele, kuid seda kahjuks ei juhtunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles