Lätist varastatud suunaviidad kruviti Simuna teeristile

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Üks Lätist varastatud suunaviitadest juhatas Jalakajõe tallu või külakesse. Teine pruun suunaviit on üles pildistatud Lääne-Virumaal, kuid selle õige asukoht on Lätis Seda lähistel.
Üks Lätist varastatud suunaviitadest juhatas Jalakajõe tallu või külakesse. Teine pruun suunaviit on üles pildistatud Lääne-Virumaal, kuid selle õige asukoht on Lätis Seda lähistel. Foto: Erakogu

Isik või isikud, kel arusaam huumorist pisut nihkesse läinud, on pannud Lätist Valka lähistelt pihta vähemalt kaks suunaviita ja sättinud need üles Simuna lähistele.

Varastatud suunaviitadest väiksem juhatas oma algses asukohas Riia–Valka maantee ääres Vīksnupesi tallu. Teine näitas teed samas piirkonnas ja andis matkalistele teada, et kolme kilomeetri kaugusel on Seda linnake ning seda läbiv Via Hanseatica turismimarsruut. Fotole jäid nimetatud kaks viita aga juba Lääne-Virumaal Simuna lähistel.

Kes selle “naljaga” hakkama sai, pole teada, ja vaevalt, et kunagi saadaksegi. Sellised suunaviidad maksavad Eestis 200–300 eurot ilma paigalduse ja postita, kuid vähe usutav, et lätlased oma politsei abil nende jälgi ajavad. Pigem on kahju moraalne ja ajab vanduma. Tekib küsimus, mis peab inimese peas toimuma, et pidada auto tee ääres kinni, kangutada lahti suunaviit ja kaasa võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles