Karud pakuvad toetajatele särgipinda

Margus Martin
, reporter
Copy
Kadrina Karude mänedžer Raivo Tribuntsov (vasakul) lubab, et soovi korral pannakse iga toetaja nimi eraldi mängusärgi peale. Peatreener Andres Sõbra (paremal) särk on väärtuslikum ja seetõttu selle peale sponsori nime trükkimine kallim.
Kadrina Karude mänedžer Raivo Tribuntsov (vasakul) lubab, et soovi korral pannakse iga toetaja nimi eraldi mängusärgi peale. Peatreener Andres Sõbra (paremal) särk on väärtuslikum ja seetõttu selle peale sponsori nime trükkimine kallim. Foto: Meelis Meilbaum

Napilt kuu aja eest võistlusmängudele ja treeningutele joone alla tõmmanud Lääne-Viru korvpalli amatöörmeeskonnad hakkavad peagi taas vaikselt askeldama ning uueks hooajaks rammu koguma.

Põnevusega ootavad sügisest korvpallihooaja algust tõenäoliselt paljud. Põhjuseid pole vaja kaugelt otsida ega loetleda, aga meenutame siiski: Rakvere Tarvas liitub kaheaastase vaheaja järel Eesti meistriliigaga, esiliiga paremikku kuuluv Tamsalu Los Toros/TalTech jätkab ning Kadrina Karud debüteerib riigi tugevuselt teisel liigatasandil.

Kohalike korvpallisõprade jaoks saabuva vaata et unistuste aasta murekohaks on lisaks klubide kroonilisele rahamurele küsimus, kust võtta uues olukorras, kus läänevirulased mängivad Eesti tippliigas või selle lähedal, vajalikul hulgal heal tasemel ja soovitavalt kohaliku taustaga mängumehi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles