Vilets suvi kergitas turismireiside hinda (1)

Andres Pulver
Copy
Sõit SUP-lauaga pakub tänavuseks hittsihtkohaks kerkinud Kreeka saarte rannavetes tõelist romantikat.
Sõit SUP-lauaga pakub tänavuseks hittsihtkohaks kerkinud Kreeka saarte rannavetes tõelist romantikat. Foto: Lochlainn Warren

Eesti inimesed teevad oma puhkuseplaane ilmale vastavalt – jahedamad ja pilvised juuli esimesed nädalad avaldasid kohe suurt mõju soojamaareiside nõudlusele ning nende müük ja ka hinnad kasvasid hüppeliselt.

Go Traveli Rakvere büroo juhataja Eve Paju kõneles, et praegu lähiajaks reisipakette pea- aegu pakkuda polegi. Või kui on, siis ainult üpris kalleid. “Tuleb nautida Eestimaa suve,” märkis muhelev Paju.

Estraveli tootjasuhete juht Kristi Kukk rääkis, et juuli kahe esimese nädala jooksul kasvas soojamaareiside päringute arv hüppeliselt ja reisihuvilised, kel puhkus plaanitud, on valmis ka väga kiirelt ostuotsust tegema. “Kui eelmisel suvel oli ka Eestis pidevalt rannailm, siis tänavuse suve esimene pool pole päikese ja soojakraadidega nii lahke olnud. Puhkuse nautijad ei taha aga rannamõnudest ilma jääda ja otsivad aktiivselt reise soojematesse sihtkohtadesse,” sedastas Kukk.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles