Rakvere Raibe: Moonakülas avatakse Gulliveri seikluspark, et kõik saaksid end suurena tunda

Copy
Rockvere Moonaküla linnaosas käivad hoolsad ettevalmistused Gulliveri seikluspargi rajamiseks. Ehitajad teevad töid projekteerija jooniseid punktipealt järgides. Neid kontrollivad omakorda paberitele üle õla pilku peale heitvad linnavolikogu revisjonikomisjoni liikmed.
Rockvere Moonaküla linnaosas käivad hoolsad ettevalmistused Gulliveri seikluspargi rajamiseks. Ehitajad teevad töid projekteerija jooniseid punktipealt järgides. Neid kontrollivad omakorda paberitele üle õla pilku peale heitvad linnavolikogu revisjonikomisjoni liikmed. Foto: Ain Liiva

Palju on räägitud sellest, et Rockvere ei ole enam väge täis, et siin pole enam väärikaid ja hulljulgeid ettevõtmisi ning kreisi-city’st on järel vaid sõnakõlks. Aga olge mureta – kõik muutub!

Tähelepanelikud kodanikud on märganud – ja sellest on ka leheuudistes juba juttu olnud –, et Rockveres valmib uus vaatamisväärsus. Selleks on Moonaküla seikluspark, kus pakutakse mitmesuguseid programme.

Olge mureta, see seikluspark ei ole mõeldud ainult pere kõige julgematele, vaid on jõukohane igas eas pereliikmetele, nii suurtele kui ka väikestele. Seiklusrajale saab läheneda nii Põhjakeskuse, Näituse tänava kui ka Haljala maantee poolt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles