Vaata, kui palju tuleb maksta kõhutäie eest folgil

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Viru Folgil on hinnad talutavad. 
Viru Folgil on hinnad talutavad. Foto: Ain Liiva

Jalutuskäik Viru Folgi alal näitab, et söögi-joogi hinnad on võrreldes teiste festivalidega talutavad, röögatut taksi silma ei jäänud.

Söögivalik on mitmekesine, tundub, et hindade puhul on toitlustajad võtnud eeskuju üksteiselt. Korraldajad nentisid, et nad valisid toitlustajad, kes suudaksid pakkuda süüa-juua hindadega, mis külastajatele jõukohased. 

Viru Folgil peab kõva kõhutäie eest välja käima järgmised summad: mulgipuder maksab viis eurot, praemuna peekoniga neli eurot, juustuburgeri hind on seitse eurot, kui burgeri vahel on isutavad kukeseened, tuleb välja käia üheksa eurot. Kel soov värske hapukurgi järele, peab tüki eest maksma 50 senti. Kartulikrõpsud saab endale lunastada viie euroga, masinajäätist limpsida kolme euro eest. Käsmulaste omatehtud vahvel maksis aga euro.

Need, kel kurk janutab õlu või siidri järele, peavad arvestama nelja euroga, iirihõngulisel Viru Folgil tuleb Iiri õlle topsi eest välja käia viis eurot. Orgaaniline kohv maksab kolm eurot, Iiri kohv viis eurot ja kreemjas cappuccino kolm eurot.

Viru Folgil on ka oma taaskasutuspood, võimalik on osta küünelakke ja kahe euro eest lunastada loteriipilet. Kes soovib, võib koju minna ka ajakirja National Geographic tellimusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles