Vaata otseülekannet: virulastega Eesti kergejõustikukoondis sihib EM-i teise liiga võitu

Margus Martin
, reporter
Copy
Kelly Nevolihhin (keskel sinises) toetas laupäeval Eesti kergejõustikukoondist 800 meetri jooksus ja võtab pühapäeval Varazdinis jalge alla 1500 meetri distantsi.
Kelly Nevolihhin (keskel sinises) toetas laupäeval Eesti kergejõustikukoondist 800 meetri jooksus ja võtab pühapäeval Varazdinis jalge alla 1500 meetri distantsi. Foto: Marko Mumm / EKJL

Euroopa võistkondlike kergejõustiku meistrivõistluste teise liiga jõuproovil Horvaatias Varaždinis on pühapäeval teine võistluspäev.

Avapäeva järel liidrikohta hoidev Eesti koondis, kelle rivistusse kuulub suur hulk oma ala tippe, läks Balkanile eesmärgiga võita esikoht. Kas eesmärk täitub, selgub teise võistluspäeva lõppedes.

Pühapäeval on teist päeva järjest stardis Lääne-Virumaa keskmaajooksja Kelly Nevolihhin, kes teeb kaasa 1500 meetri distantsil. 26-aastase atleedi isiklik rekord sel võistlusmaal on tänavu juunis Ogres joostud 4.23,75.

Et tegemist on võistkonna võistlusega, siis ei ole antud juhul tähtis niivõrd aeg, kui just tulemus ja üksikaladelt kogutavad punktid. Pealegi valitsevad Varaždinis küllaltki keerulised ilmastikutingimused - eile kerkis võistluspaigas õhutemperatuur varjus 33 kraadini.

Vaata kell 15.45 algavat otseülekannet lisatud lingilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles