Rakvere räppar avaldas raamidest väljas loo

Margus Martin
, reporter
Copy
Räppar R.V üllitas koos kaaslastega uue muusikapala.
Räppar R.V üllitas koos kaaslastega uue muusikapala. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere räppmuusik R.V ehk Rainer Villak avaldas äsja koos kahe teise noore kohaliku muusiku – Laura Mätliku ja Klauziga suviselt värske loo.

R.V rääkis, et laulu "Idast läände" idee sündis sel kuul ja ta pani mõtte pikemalt kaalumata "purki".

"Lugu on tehtud ühel augustikuu päeval, kui väljas kallas vihma. Mõtlesime, et kuidagi peab püüdma selle päikese tagasi tuua," kõneles ta.

Räppmuusik märkis, et mõtteid ja ainest uuteks lugudeks on tal teisigi, kuid enesekriitiline suhtumine ei ole lubanud neid avalikkuse ette tuua. "Olen perfektsionist ja pole lugudega veel õiget tunnet kätte saanud ning pole aega olnud neid lõpuni valmis teha," lausus R.V.

Äsja ilmunud muusikapala on räppari ütlusel üsna erinev tema varasemast loomingust. "Olen saanud head tagasisidet. Mõned on öelnud, et tegemist on sellise laheda raamidest välja lükkega. Tõsi, mõned vanad fännid on samas pisut pahased, et teen natuke teistsugust muusikat, kui varasemalt," kõneles räppar.

Esinejanime R.V all ei pruugi Rainer Villakut varsti enam kohata, sest räpparil mõlgub peas ühe uue projekti idee.

Enne uutele radadele siirdumist saab R.V-d esinemas näha ja kuulda selle kuu viimasel päeval Tartus Rüütli tänaval asuvas Kivi baaris. "Võibolla esinen selle nime all viimast korda just Tartus. Vähemalt mõnda aega mind siis R.V-na ei leia," tähendas rakverlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles