Kogenud puurilukk Mikola Naum jätkab Tapal

Margus Martin
, reporter
Copy
Mikola Naumi (punases) jätkamine Tapal annab noorele meeskonnale, kelle ridadesse naasevad ka mitmed vanemad pallurid, sootuks uue hingamise.
Mikola Naumi (punases) jätkamine Tapal annab noorele meeskonnale, kelle ridadesse naasevad ka mitmed vanemad pallurid, sootuks uue hingamise. Foto: Marko Saarm

Spordiklubi Tapa käsipallimeeskond saavutas kokkuleppe ja lõi algavaks käsipalli meistriliiga hooajaks käed kogenud väravavahi Mikola Naumiga, kes seisis tapalaste väravasuul ka mullu.

"Jaa, lõime Kolkaga käed," kinnitas meeskonna peatreener Elmu Koppelmann. Tema sõnul tuleb hea uudise kõrval tegeleda ka keerulisematele võrranditele lahenduste leidmisega. Näiteks ühena neist on Taani õppima ja mängima siirduvale põhipommitajale Vahur Oolupile väärilise asendaja leidmine.

"Tundub, et Vahuri võrra me pisut lahjemaks jääme, aga ega samas teisedki võistkonnad palju juurde pane," rääkis Koppelmann.

38-aastase Mikola Naumi kõrval on peatreener rääkinud ja leidnud ühise keele samuti teiste tema käe alt Tapal tuule tiibadesse saanud palluritega. "Aleksander Oganezovil, Rait Agenil, Martin Adamsonil ja teistel minu õpilastel on huvi [SK Tapa ridadesse] tulla. Läbirääkimised algavad. Kas ja kui palju me saame kokkuleppele, see on teine teema," tähendas Elmu Koppelmann. "Võimsust saame ilmselt juurde, aga mänguliselt ja kokkumängu seisukohast läheb asi vähemalt hooaja alguses ilmselt ligadi-logadi."

Juhendaja avaldas lootust, et temaga koos meeskonda ohjava treener Aron Jaanise noorema generatsiooni mängumeestest ning Tapalt pärit tudengitest palluritest moodustub üsna löögijõuline võistkond. "Eks seal väikesed lõhed võivad tekkida, aga mis siis ikka – hakkame neid lahendama. Vigadeta võistkonda pole olemas. Nii et vaatame, mis edasi saab. Arvan, et nõnda ilus see pilt veel ei ole, kui praegu võibolla mõnele tundub," kõneles Koppelmann.

Aron Jaanis lisas, et peale eelmainitud meeste on juttu tehtud veel mitme teise kogenud mängijaga, näiteks nimetas ta Siimo Tänavotsa. "Siimo lõpetas viimati Kehras. Ta ei ole peaaegu poolteist aastat sisuliselt mänginud. Oleme temaga rääkinud, mõtleb ja vaatab," märkis treener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles