Suurepärane: Rain Veideman naaseb Rakvere Tarvasse

Margus Martin
, reporter
Copy
Vaevalt leidub Haljalas ja üleüldse Lääne-Virumaal korvpallipoissi, kes ei sooviks olla mängusaalis samasugune naaskel nagu Rain Veideman. Iidoli naasmine kodukandi klubisse Rakvere Tarvasse võib tähendada, et Kastani Arenal läheb algaval hooajal pealtvaatajatel endale istekoha leidmisega raskeks.
Vaevalt leidub Haljalas ja üleüldse Lääne-Virumaal korvpallipoissi, kes ei sooviks olla mängusaalis samasugune naaskel nagu Rain Veideman. Iidoli naasmine kodukandi klubisse Rakvere Tarvasse võib tähendada, et Kastani Arenal läheb algaval hooajal pealtvaatajatel endale istekoha leidmisega raskeks. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere Tarva korvpallimeeskond teatas, et kaheaastase vaheaja järel Eesti-Läti ühisliigasse ja Eesti meistriliigasse naasvate virulastega liitus siit sirgunud tagamees Rain Veideman.

"Lihtne vastus – hea pakkumine," kostis Veideman küsimuse peale, miks langes valik just Tarva kasuks. "Huvi tunti minu vastu mujaltki. Konkreetse pakkumiseni jõudsid lisaks Tarvale veel kaks klubi."

Tagamees lisas, et koju tagasi tulek valmistab talle endale suurt rõõmu. "Mul on väga hea meel ja tulen rahulikult siia kossu tegema. Aitan nii palju, kui suudan, ja loodan, et äkki tuleb nüüd ka mõni inimene rohkem saali," märkis Rain Veideman.  

Haljalast pärit 28-aastane Eesti koondise tugitala kuulus möödunud hooajal Itaalia tugevuselt teise liiga meeskonna Mantova rivistusse. Itaalia kõrval on ta varem mänginud piiri taga Saksamaal.

Eestis on Rain Veideman kandnud nii Avis Utilitas Rapla, BC Kalev/Cramo, TÜ/Rocki, Rakvere Tarva kui ka Kuremaa võistlusvormi. Veidemani profikarjäär algas 2008. aastal Kuremaal, ent suurema tuule tiibadesse puhus talle Rakvere Tarvas koos selle omaaegse peatreeneri Andres Sõbraga. 2010. aastal, mil rakverlased võitsid Eesti meistrivõistluste hõbeda, nimetati Rain Veideman aasta parimaks noormängijaks. Eesti koondisse kuulub Veideman samast, 2010. aastast alates.

Äsjase olulise täienduse kõrval otsib Rakvere Tarvas endale veel korvialust jõudu. Meeskonna abitreener Madis Putko märkis, et pilgud on pööratud selle tarvis piiri taha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles